Beveiligde berichten

De papieren berichtgeving behoort bij HaagNet-ZorgMail tot de verleden tijd. HaagNet-ZorgMail zorgt ervoor dat u uw digitale berichten zoals laboratoriumuitslagen en specialistenbrieven direct kunt koppelen aan een patiëntendossier en dat u intercollegiaal kunt overleggen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

HaagNet is ZorgMailpartner

Sinds april 2007 werkt HaagNet samen met Enovation. HaagNet is ZorgMailpartner voor de regio Den Haag (Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer en Rijswijk).

HaagNet adviseert en ondersteunt zorgprofessionals en zorginstellingen in de regio over elektronische informatie-uitwisseling. Dat geldt voor zowel bestaande ZorgMail deelnemers als toekomstige deelnemers in de regio. HaagNet heeft jarenlange ervaring en heeft hierdoor een uitgebreid netwerk en veel lokale expertise opgebouwd.
Samen met de bestaande en toekomstige deelnemers start HaagNet projecten op het gebied van informatie-uitwiseling en ICT om bijvoorbeeld nieuwe berichtstromen op gang te brengen of bestaande berichtstromen uit te breiden.

Uitgebreide informatie over Zorgmail vindt u hier.

Wie maken gebruik van HaagNet-ZorgMail?

HaagNet biedt diverse diensten voor eerstelijns zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, verloskundigen, logopedisten, psychologen, diëtisten, opticiens, podologen en overige zorgverleners. Ook zorginstellingen als ziekenhuizen, revalidatiecentra, GGZ-instellingen, verzorgings- en verpleeghuizen, zelfstandige behandelcentra enz. maken gebruik van HaagNet-ZorgMail.

HaagNet-ZorgMail biedt het berichtenverkeer aan als ‘managed service’. Na het versturen van een bericht wordt ook het proces erna bewaakt. Berichten worden gegarandeerd direct ontvangen door de geadresseerde. Uw berichten worden als het ware aangetekend verzonden. Door de besloten omgeving waar HaagNet-ZorgMail gebruik van maakt, zijn alle berichten goed beveiligd.

Aanmelden voor HaagNet-ZorgMail

Wilt u digitale berichten uitwisselen met andere zorgverleners of zorginstellingen, dan kunt u zich online aanmelden met de aanmeldwizard.

Als u liever eerst meer informatie of een persoonlijke offerte wil ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 – 314 36 16 of per e-mail via info@diamiz.nl.