Diamiz verlengt ZorgMail partnerovereenkomst met 5 jaar

Per 1 januari 2020 heeft Diamiz een nieuwe ZorgMail partnerovereenkomst met Enovation voor een periode van vijf jaar. Deze langdurige overeenkomst zorgt voor continuïteit voor de ZorgMail deelnemers in de Diamiz regio. Diamiz is verheugd te kunnen melden dat wij de samenwerking met Enovation voor een langere periode kunnen continueren. Hiermee kan Diamiz de zorginstellingen, praktijken en zorgprofessionals de komende jaren blijven ondersteunen met het uitwisselen van privacygevoelige informatie via ZorgMail.

Diamiz blijft voor Den Haag en omgeving een bekend en vertrouwd aanspreekpunt. Naast de bekende EDI-diensten, biedt Enovation met ZorgMail een breed aanbod van mogelijkheden voor veilige communicatie tussen zorgverleners onderling en voor veilige communicatie met patiënten.


ZorgMail Chat

Een belangrijke reden om met Enovation samen te werken is, dat zij producten blijven ontwikkelen en moderniseren. Daarnaast worden er nieuwe functionaliteiten ontwikkeld, zoals veilig e-mailen en sinds kort ook ZorgMail Chat. Deze nieuwe dienst biedt een aantal handige functies. Zo kunnen gesprekken bijvoorbeeld worden geëxporteerd naar het eigen informatiesysteem van de zorgverlener. Lees hier meer over de ZorgMail Chat.