Medicine Men gekoppeld met ZorgMail EDI

Medicine Men bouwt mobiele zelfmanagementoplossingen en heeft het Emma-platform ontwikkeld voor een hogere kwaliteit van leven van patiënten met chronische ziekten zoals COPD of hartfalen.

Het Emma-platform, met inmiddels twaalf applicaties, voorziet zorgverleners van de juiste handvatten om hun patiënten en cliënten optimaal te volgen en te ondersteunen. Eenmaal opgenomen in hun eigen zorgpad kunnen patiënten zelf nieuwe zorgverleners aansluiten.

De gegevens die worden gemeten via de ‘zorg op afstand’ applicaties kunnen door patiënten met onder andere huisartsen worden gedeeld. In de koppeling met ZorgMail wordt het berichttype Medvri XML ondersteund voor huisartsen. Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken, kunnen huisartsen via het mutatieformulier het Emma (Medicine Men) account laten toevoegen aan hun bestaande account.

Meer informatie over Medicine Men is terug te vinden op medicinemen.eu. Op deze website is ook de video ‘Emma in de huisartsenpraktijk’ te bekijken van huisartsenpraktijk Westerdokters in Amsterdam die als pilot heeft meegewerkt aan de ZorgMail-koppeling.