Mondzorgpraktijken

In de regio Haaglanden zijn het afgelopen jaar veel nieuwe deelnemers uit de mondzorg sector aangesloten op ZorgMail. Steeds meer tandartsen, mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten etc. gebruiken ZorgMail om veilig patiëntgegevens met elkaar uit te wisselen. In veel gevallen kunnen verwijzingen en verslagen rechtstreeks vanuit het tandarts informatiesysteem worden verstuurd en ontvangen. Een groot voordeel hiervan is, dat de informatie direct kan worden opgeslagen in de patiëntendossiers.

MKA poliklinieken

Ook de poliklinieken met het aandachtsgebied mond-, kaak- en aangezichtschirurg in Den Haag en omgeving, zijn inmiddels aangesloten op ZorgMail. Bijvoorbeeld de MKA poliklinieken van het HagaZiekenhuis, HMC, Orfeo Kliniek en Haaglanden Clinics etc. zijn bereikbaar via ZorgMail. Steeds meer tandartsen verwijzen zo de patiënt naar de polikliniek en versturen de verwijzingen met de benodigde beelden. 

ZorgMail adressen

In het landelijk ZorgMail adresboek kunnen deelnemers alle elektronische adressen opzoeken en toevoegen in het informatiesysteem. Om u op weg te helpen kunt u van Diamiz een overzicht met relevante adressen toegestuurd krijgen. 

Voor meer informatie of voor een overzicht van relevante ZorgMail adressen, kunt u een e-mail sturen naar info@diamiz.nl.