Nieuwe functionaliteiten ZorgMail Chat

Na een succesvolle lancering van de ZorgMail Chat is het tijd voor de eerste grote software update. Sinds de lancering wordt deze chat door steeds meer gebruikers op dagelijkse basis gebruikt. In de afgelopen periode heeft Enovation de ZorgMail Chat doorontwikkeld met functionaliteiten die u met deze nieuwe release kunt gebruiken. De drie belangrijkste toegevoegde functionaliteiten zijn:

  1. Nu ook notificaties voor Web
    Mis nooit meer een chatbericht door het instellen van een notificatie. Als u een chatbericht ontvangt terwijl u niet actief bent in de chat, ontvangt u een melding in uw ZorgMail Hosted Mailbox. Deze notificatie was al beschikbaar voor Apple iOS, maar nog niet voor web. Per groepschat, 1- op-1 chat of een chat over een patiënt ontvangt u maximaal één notificatie per dag.
  2. Groepsinformatie helder in beeld
    Het is nu eenvoudig te zien als een groepsdeelnemer een gebruiker aan de groep toevoegt of wanneer een deelnemer de groep verlaat. Dit wordt duidelijk zichtbaar getoond in de chatgeschiedenis.
  3. Maak kennis met uw persoonlijke assistente
    De grootste uitbreiding is de toevoeging van Eva @ZorgMail Chat. Eva is een standaard contact in de contactenlijst van gebruikers die zich vanaf nu op ZorgMail Chat registreren. Voor bestaande gebruikers is Eva @ZorgMail Chat te vinden via het ZorgMail Chat adresboek. U kunt Eva selecteren en direct met haar chatten. Eva is uw persoonlijke assistente die graag uw chat gerelateerde vragen beantwoordt.

Heeft u ZorgMail Chat nog niet geïnstalleerd op uw iOS apparaat? Download de app gratis via de App Store.

Inloggen op web kan via: https://chat.zorgmail.nl of via uw Passage ID.

Hebben uw collega’s de ZorgMail Chat nog niet geïnstalleerd? Nodig ze dan vandaag nog uit!

Heeft u vragen of wenst u ondersteuning, neem dan contact op met de ZorgMail Service & Support via helpdesk@haagnet.nl of bel 070-3143617.

U kunt ook online een afspraak plannen via: https://outlook.office365.com/owa/calendar/Enovation@21251vanadcsp.onmicrosoft.com/bookings/ kiezen voor optie 6. Dan wordt u teruggebeld op het afgesproken tijdstip.