Twee nieuwe mailserverproviders voor ZorgMail Safe Relay

Onlangs zijn twee nieuwe mailserverproviders aangesloten op ZorgMail Safe Relay, zodat ook kleine(re) organisaties kunnen profiteren van de voordelen van het veilig mailen vanuit het eigen maildomein voor alle medewerkers.

Cobbler

Cobbler is met vijf locaties in het land al vele jaren actief met name in de eerstelijnszorg. Daarnaast bedient Cobbler ook medisch specialisten en klinieken met haar oplossingen. Denk aan hardware en infrastructuur, storage en back-up, hosting en ASP. Meer informatie over Cobbler is te vinden op cobbler.nl.

OphetInternet.nu

OphetInternet.nu levert (totaal)concepten en advies aan bedrijven voor een beter online bestaan. Uitgangspunt hierbij is altijd gericht op een prettiger werkend ICT-omgeving: e-mailoplossingen, website beheer, computersystemen, externe werkplekken en cloudbeveiligingen. Ook realiseert OphetInternet.nu koppelingen met branche specifieke oplossingen, zoals in de zorg, met ZorgMail. Meer informatie over OphetInternet.nu is te vinden op ophetinternet.nu.

Met deze twee nieuwe mailserverproviders voor ZorgMail komt het totaal aantal aangesloten mailserverproviders uit op inmiddels vijftien, zie ook: zorgmail.nl/mailserverproviders.