Update: ZorgMail Secure e-mails verzenden met BCC-ondersteuning

Nu ook BCC-ondersteuning beschikbaar buiten de ZorgMail Community

In de afgelopen periode is een nieuwe versie van de ZorgMail Veilig verzenden add-in voor Outlook (Desktop) voorbereid. Een belangrijke uitbreiding is dat er (naast de bestaande mogelijkheid om binnen de ZorgMail Community de BCC-functionaliteit te kunnen gebruiken) nu ook de mogelijkheid is om gebruik te maken van de BCC-functionaliteit buiten de ZorgMail Community.

Met release 2.11.5 van de ZorgMail Veilig verzenden add-in kunt u een veilige e-mail sturen aan één of meerdere ontvangers buiten de ZorgMail Community. Let er op dat u aparte BCC-berichten aanmaakt voor ontvangers binnen en buiten de ZorgMail Community. Wanneer u dit niet doet zult u een notificatie met deze uitleg ontvangen. 

Contactdetails van ZorgMail Viewer-ontvangers kunnen opslaan voor hergebruik

Bij het versturen van een veilige e-mail aan een ZorgMail Viewer ontvanger, heeft u als gebruiker van de ZorgMail Veilig verzenden add-in nu de mogelijkheid om het e-mailadres en/of telefoonnummer op te slaan in de Outlook contactenlijst. Dit heeft als belangrijk voordeel dat een volgende keer, dat u een veilig bericht aan dezelfde ontvanger wilt sturen, deze gegevens automatisch worden getoond. Dit bespaart u handmatige handelingen. 

Release notes met totaaloverzicht

Naast de hierboven genoemde nieuwe functionaliteiten zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Het volledige overzicht van de inhoud van de add-in release 2.11.5 kunt u terugvinden in de release notes. Deze zijn opgenomen in de ZIP-bestanden zoals geplaatst op de Downloads pagina: Downloads ZorgMail Veilig verzenden add-ins.

Automatische update

Heeft u zich in het verleden geabonneerd op automatische updates van de add-in, dan zult u bij het herstarten van uw Outlook client een notificatie ontvangen dat u de nieuwe versie van de add-in kunt installeren. Als u zich nog niet geabonneerd heeft, dan kunt u dat alsnog doen. Waar mogelijk is het advies dit te doen om te zorgen dat u bij blijft met de updates die beschikbaar komen. 

Ter informatie

Voor de ZorgMail Safe Relay organisaties die (ook) gebruikmaken van de ZorgMail Send Secure add-in voor Office 365 (Web) volgt nog een release met o.a. de BCC-ondersteuning voor ontvangers buiten de ZorgMail Community.

Vragen

Mocht u naar aanleiding van deze mededeling nog vragen hebben, dan kunt u deze sturen naar zorgmailproductteam@enovationgroup.com en/of naar info@diamiz.nl.